Naša priča

Ordinacija Arnautović djeluje od 2003. godine od kada stalno proširuje opseg i kvalitetu djelatnosti.
Od 2017. godine se nalazi u novom, suvremeno opremljenom prostoru na adresi Šubićeva 25 u blizini Kvaternikovog trga.

O nama

Ordinacija smo koja već dugi niz godina brine za cjelokupno oralno zdravlje brojnih pacijenata.

Zahvaljujući stručnosti i dvadesetogodišnjem iskustvu
dr. Arnautovića
pružamo svim pacijentima vrhunske usluge iz područja dentalne protetike i oralne kirurgije. U koraku smo s razvitkom novih tehnologija, trendova i materijala kako bismo svojim pacijentima pružili najbolju moguću uslugu.

Na prvo mjesto beskompromisno stavljamo naše pacijente kojima kroz našu stručnost i multidisciplinarni pristup rješavamo i najzahtjevnije izazove jer su nam zadovoljni i nasmiješeni pacijenti najveća motivacija.

Image

Naš tim

Image

Milan Arnautović

dr. med. dent.
spec. oralne kirurgije


Rođen u Šibeniku gdje završava srednju školu nakon koje odlazi na studij u Zagreb. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 1997. godine. Privatnu praksu otvara 2003. godine kada se počinje baviti dentalnom implantologijom. Od 2010. do 2014. završava specijalizaciju Oralne kirurgije u Kliničkoj bolnici Dubrava, Zagreb.

Sudionik je brojnih međunarodnih skupova i edukacija, osobito u području tehnika imedijatnih opterećenja dentalnih implantata te minimalno invazivnih postupaka u Oralnoj kirurgiji.

Aktivan je član Hrvatskog društva za Oralnu kirurgiju i Hrvatskog društva za dentalnu implantologiju. Dugogodišnji je korisnik i edukator za Dentsply Astra sustav dentalnih implantata.

Slobodno vrijeme voli provoditi u prirodi te baveći se sportom. Najviše uživa u tenisu, planinarenju i trčanju.

Anita Erdeljac

Anita Erdeljac

dr. med. dent.


Rođena u Karlovcu gdje je završila osnovnu školu i opću gimnaziju. Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2010. godine. Po završetku fakulteta odrađuje jednogodišnji pripravnički staž u Dom zdravlja Zagreb Centar.  2011. godine zapošljava se u Ordinaciji dentalne medicine Milan Arnautović kao stalni član doktorskog tima.

Područje interesa su joj stomatološka protetika i estetska dentalna medicina, estetika lica, endodoncija. Kontinuirano se educira u zemlji i inozemstvu te pohađa kongrese i tečajeve o najnovijim dostignućima u dentalnoj medicini.

Član je Hrvatske Komore Dentalne Medicine, Hrvatskog društva za estetsku medicinu i Hrvatskog Liječničkog Zbora.

Slobodno vrijeme voli provoditi s obitelji i prijateljima. Voli daleka putovanja i istraživanje i učenje o drugim kulturama.

Image

Patricija Peulić Rošić

dr. med. dent.


Rođena je u Zagrebu gdje završava opću gimnaziju, a diplomirala je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2018. godine. Od 2021. godine stalni je član doktorskog tima ordinacije Arnautović. 

Područje interesa joj je ortodoncija, endodoncija i stomatološka protetika. Trenutno se najviše educira u području ortodoncije te u ordinaciji stručno izvodi fiksnu ortodonciju kao i ortodonciju alignerima. Završila je prestižni američki master studij ortodoncije ˝Progressive orthodontics˝ koji je iznimno cijenjen i priznat po cijelom svijetu. 

Naglašava multidisciplinarni pristup, te stoga intenzivno radi na sakupljanju znanja iz svih područja dentalne medicine. Izuzev dentalne medicine, radi i na razvoju svojeg znanja iz područja digitalnog marketinga, društvenih mreža i content writinga.

Image

Filip Pezer

UNIV.MAG.DR.MED.DENT. 


Rođen je u Zagrebu gdje je završio opću gimnaziju i Stomatološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2018. godine. Član je doktorskog tima ordinacije Arnautović od 2023. godine.

2018. godine upisao je i poslijediplomski specijalistički studij kojim stječe titulu sveučilišnog magistra dentalne medicine. Tokom studija nagrađen je Rektorovom nagradom, te nagradom za najbolji studentski istraživački rad na 7. hrvatskim parodontološkim danima u Puli 2019. godine.

Područje interesa su mu parodontologija, oralna kirurgija i dentalna protetika, za koje se educirao na brojnim kongresima i stručnim tečajevima među kojima su 7. i 8. Hrvatski parodontološki dani, Competence in esthetics u Beogradu i Beču, te brojni drugi.

Image

Natalija Petrec

MED. SESTRA


Rođena je u Ivanić Gradu, a srednju školu za medicinske sestre-tehničare završava 1999. godine u Bjelovaru. 2001. godine dolazi u Zagreb i zapošljava se u privatnoj ordinaciji dentalne medicine gdje stječe bogato iskustvo u dentalnom timu. 2016. godine se zapošljava u Ordinaciji Arnautović gdje ima priliku istaknuti svoje dosadašnje iskustvo i znanje.

Kroz redovne edukacije stječe nova znanja i organizacijske vještine. Uvijek teži timskom radu i kvalitetnim međuljudskim odnosima kako bi se isto reflektiralo na rad s pacijentima te je zbog toga završila Autogeni trening, HYL radionicu, radionicu Disney strategije te je završila NLP praktičarski trening.

Član je Hrvatske Komore Medicinskih Sestara i Hrvatske Komore Dentalne Medicine.

Pleše i prakticira jogu, a svoje slobodno vrijeme voli provoditi u krugu prijatelja i obitelji te u prirodi i na putovanjima.

Image

Mateja Peulić

MED. SESTRA


Rođena je u Zagrebu gdje završava osnovnu školu. 2015. godine završava petogodišnji program za medicinske sestre u Srednjoj medicinskoj školi Vrapče. 2017. godine dodatno se školuje te stječe naziv dentalnog asistenta na Učilištu Ambitio.

Nakon završetka srednje škole zapošljava se u ordinaciji specijaliziranoj za ortodonciju, a zatim postaje član Ordinacije dentalne medicine Milan Arnautović.

Član je Hrvatske Komore Medicinskih Sestara i Hrvatske Komore Dentalne Medicine.

Uživa u kulinarstvu, s posebnim naglaskom na zdrav i egzotičan izbor namirnica. Slobodno vrijeme provodi čitajući knjige te u prirodi.

Image

Magdalena Babić

DENTALNI ASISTENT


Majka troje djece, dugi niz godina posvetila se obitelji nakon čega završava prekvalifikaciju za dentalnog asistenta. Desna ruka je dr. Patriciji gdje vješto obavlja asistiranje u ortodonciji. Član ordinacije Arnautović je od 2022.godine, a prije toga iskustvo je skupljala u velikoj ortodontskoj klinici.

U slobodno vrijeme voli čitati, raditi na sebi, te boraviti u prirodi i krugu obitelji.


Usluge

002-dental-implant Created with Sketch.

Oralna kirurgija i implantati

Svi oralnokirurški zahvati u sigurnim rukama iskusnog specijalista oralne kirurgije.

+
003-dental Created with Sketch.

Dentalna protetika

Jedinstven osmijeh kreiran na temelju personaliziranog plana terapije.

+
001-tooth Created with Sketch.

Clear Correct

Uz prozirni aparatić brzo i jednostavno do savršenog osmijeha.

+
002-dentures Created with Sketch.

All on 4

Fiksni zubi u jednom danu.

+

Estetika osmijeha

Svatko zaslužuje savršen osmijeh.

+
001-gum Created with Sketch.

Parodontologija

Stručnom terapijom i pravilnom higijenom do zdravog osmijeha.

+

Dogovorite pregled

Jednostavno zakažite termin u našoj ordinaciji putem kontakt obrasca.

Ordinacija Arnautović

Zašto odabrati nas


Svi zahvati na jednom mjestu

Vaše probleme iz svih područja stomatologije rješava naš tim visokoeduciranih stručnjaka

Sigurnost

Vaše i naše zdravlje nam je primarna briga zato na prvo mjesto stavljamo održavanje čistoće prostora te dezinfekciju i sterilizaciju uređaja i instrumenata

Poštujemo Vaše vrijeme

Termin koji unaprijed dogovorite bit će ispoštovan jer nam je vrijeme naših pacijenata bitno