Naše usluge

Ustanova smo specijalizirana za oralnu kirurgiju, naprednu dentalnu implantologiju i estetsku stomatologiju i kod nas sve stomatološke usluge možete obaviti na jednom mjestu.

Oralna kirurgija i implantati

Svi oralnokirurški zahvati u sigurnim rukama iskusnog specijalista oralne kirurgije.

Dentalni implantati su najkvalitetniji način nadomještanja izgubljenih zubi. Služe kao zamjena za korijen zuba, a mogu biti titanski ili cirkonski.

U našoj ordinaciji specijalist oralne kirurgije će Vam preporučiti koji tip implantata je bolji za Vas. Ordinacija Arnautović je certificirani partner proizvođača premium implantata: Astra tech, Straumann i MIS.

Cirkonski implantati su inovacija u implantologiji. Bijele su boje i zbog toga su vrlo poželjni kao nadomjestak za prednje zube. Izrađeni su isključivo od cirkona i nemaju metale u sebi. Dr. Milan Arnautović je jedan od rijetkih oralnih kirurga u Hrvatskoj koji ima iskustvo ugradnje cirkonskih implantata.

Sam zahvat ugradnje implantata je brz i bezbolan. Ugradnja jednog implantata traje u prosjeku do 30 minuta. Pacijent dobiva lokalnu anesteziju zbog koje ne osjeća bol prilikom zahvata. Većini pacijenata nakon zahvata nisu potrebne tablete protiv bolova.

Nakon ugradnje implantata potrebno je pričekati 2-3 mjeseca kako bi implantat srastao s kosti. Finalan izgled zuba dovršavamo izradom keramičke krunice.

Važno je napomenuti kako je u našoj ordinaciji postotak uspješnosti nakon ugradnje implantata iznimno visok (99%) što našim pacijentima otklanja svaki strah od odbacivanja ugrađenog implantata.

Dogovorite pregled

Jednostavno zakažite termin u našoj ordinaciji putem kontakt obrasca