Naše usluge

Ustanova smo specijalizirana za oralnu kirurgiju, naprednu dentalnu implantologiju i estetsku stomatologiju i kod nas sve stomatološke usluge možete obaviti na jednom mjestu.

Dermalni fileri

Lijep osmijeh upotpunjen svježinom lica i kože.

Starenjem kože dolazi do gubitka elastičnosti, hidratacije, potkožnog masnog tkiva i hijaluronske kiseline i kao posljedica toga nastaju bore. Iz tog se razloga velik broj pacijenata odlučuje na minimalno invazivne zahvate dermalnim filerima na bazi hijalurona kako bi popunili bore i licu vratili svježinu. Prednost ovog postupka je neinvazivnost i brzo vidljivi rezultati te mogućnost tretiranja izoliranog dijela lica.
Filerima tretiramo sve dijelove lica kako bi popunili bore, vratili izgubljeni volumen te pomladili kožu.

Fileri se primjenjuju za:

  • zaglađivanje dubokih i “pušačkih” bora
  • povećanje volumena usana
  • naglašavanje jagodica
  • ublažavanje podočnjaka
  • vraćanje volumena pojedinih dijelova lica

Fileri se u tijelu razgrađuju na prirodan način i u potpunosti nestaju kada se resorbiraju i tada je potrebno ponoviti tretman.
Drugi način pomlađivanja koji koristimo u našoj ordinaciji je PRF, odnosno tretman u kojem koristimo Vaše vlastite matične stanice.
Za tretman je potrebno pacijentu u ordinaciji izvaditi malu količinu krvi i iz nje izdvojiti produkt bogat faktorima rasta. Taj dio se ubrizgava u kožu kako bi se vratio tonus kože, smanjile bore i osvježio cjelokupni izgled.

Dogovorite pregled

Jednostavno zakažite termin u našoj ordinaciji putem kontakt obrasca